Get it on Google Play

Get it on the App Store

Waarschuwing: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Ga naar de inhoud

Ortel Mobile werd in 2005 in Nederland opgericht en is een van Europa’s grootste aanbieders van prepaid mobiele  telecommunicatiediensten voor multiculturele gemeenschappen geworden. Een jaar later, in april 2006, volgde Ortel Mobile Belgium. Sinds het begin bestaat het Ortel Mobile Belgium team uit een enthousiaste groep mensen met verschillende achtergronden die onze klanten reflecteren. Ortel Mobile is vandaag actief in Nederland, België, Duitsland, en Zwitserland.

In maart 2008 werd 65% van de aandelen in de Ortel Mobile groep aangekocht door KPN. Vanaf januari 2010 maakt Ortel Mobile volledig onderdeel uit van KPN. Sinds juli 2012 is elk Ortel Mobile land zijn eigen weg ingeslagen. Zo is Ortel Mobile Belgium sindsdien volledig onderdeel van BASE, een overname die ons in staat stelt meer voordelen aan te bieden aan onze klanten.

 

Ons doel is altijd hetzelfde gebleven; we willen het makkelijker maken voor mensen om in contact te blijven met vrienden en familie, waar ze zich ook bevinden in de wereld. Naar het buitenland bellen aan een goedkope prijs ging traditioneel altijd gepaard met lange ingewikkelde codes die je moest intypen voor je het gewenste nummer kon bellen. Met Ortel Mobile heb je de goedkope tarieven om bijna elke plaats in de wereld te bellen en toch gebruik je simpelweg je GSM. Geen gedoe meer met simkaarten die je moet wisselen, naast de aantrekkelijke internationale tarieven bieden we ook competitieve nationale tarieven en mobiele data paketten. Al wat je nodig hebt, is een simkaart.